ماهی اندونزی

ماهی اندونزی

ماهی اندونزی

ماهی اندونزی

ماهی اندونزی

ماهی اندونزی
ماهی اندونزی
ثبت شده در ستاد ساماندهي وزارت فرهنگ و ارشاد
تبلیغات در سایت ما تبلیغات در سایت ما تبلیغات در سایت ما
موضوعات
آرشیو
پشتيباني آنلاين
آمار
چت باکس
نویسندگان
جستجو
جدید ترین مطالب
امکانات جانبی
تبلیغات
ماهی اندونزی

مواد لازم


– ماهی 2 عدد

– زنجبیل تازه 1 قاشق غذاخوری

– نارگیل تازه 4 قاشق غذاخوری

– روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری

– سس گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری

– سس سویا 2 قاشق غذاخوری

– شکر 1 قاشق غذاخوری

– نمک 1 قاشق چایخوری

– سیر 2 حبه – فلفل قرمز ( چیلی ) 1 عدد

– پیازچه 4 ساقه

– سرکه سیب 2 قاشق غذاخوری

– پنیر پارمیزان 150 گرم

– پوره سیب زمینی 2 پیمانه

– شیر نارگیل 100 سیسی

 
طرز تهیه


ماهی را تمیز کرده داخل شکم آنرا خالی می کنیم و پس از آنکه خوب شسته شد می گذ اریم تا آب آن رفته با دستمال خشک می کنیم . سپس تمام مواد( زنجبیل تازه ، نارگیل ، روغن زیتون ، سس گوجه فرنگی ، سس سویا ، شکر ، نمک ، سیر ، فلفل قرمز وپیازچه ) را با هم میکسر کرده سس مخصوص را آماده کرده و داخل شکم ماهی مالیده سپس با پوره سیب زمینی پر کرده داخل ظرف گذاشته در فر با دمای 350 درجه بمدت 30 دقیقه بپزد.



تعداد بازديد : 364
سه شنبه 29 شهريور 1390 ساعت: 22:5
نویسنده:
نظرات()
می پسندم نمی پسندم
مطالب مرتبط
بخش نظرات این مطلب

برای دیدن نظرات بیشتر روی شماره صفحات در زیر کلیک کنید

نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:

درباره ما
مطالب تصادفی
ورود کاربران
عضويت سريع
تبادل لینک هوشمند
لینک دوستان
پیوندهای روزانه
خبرنامه
صفحات جانبی
آخرین نظرات کاربران